fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/2014. ЦСКА – “Манчестер сіті”. Акінфєєв в строю

 Воротар московського ЦСКА Ігор Акінфєєв відновився після травми і зможе допомогти своїй команді в матчі Ліги чемпіонів, в якій армійцям протистоятиме "Манчестер Сіті". За словами головного тренера армійців Леоніда Слуцького, Акінфєєв пройшов повний курс реабілітації після травми коліна. Зазначимо, що сам матч ЦСКА – "Манчестер сіті" буде зіграний на "Арені – Хімки" 23 жовтня.

 "В даний момент травмовані Алан Дзагоєв, Олександр Цауня, Маріо Фернандес і Расмус Ельм. Всі ці гравці мають проблеми зі здоров’ям, і в найближчих іграх команди не варто очікувати їх появи на футбольному полі. Сейду Думбія проводить підготовку до матчу з усіма в загальній групі. Щодо Ігоря Акінфєєва, можу сказати, що саме він буде стояти на воротах в завтрашньому матчі", – прокоментував ситуацію в команді Леонід Слуцький.

 Нагадаємо, що воротар збірної Росії Ігор Акінфєєв не зіграв у матчі чемпіонату Росії з пітерським "Зенітом", який відбувся 18 жовтня. За даними медперсоналу ЦСКА, у Акінфєєва скупчилася рідина в коліні, що і стало приводом надання відпочинку гравцеві.

 За матеріалами: rsport.ru

Читайте також: