fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/14. «Матч з “Манчестер Сіті” – ключовий для ЦСКА», – Слуцький

Матч у рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, який московський ЦСКА зіграє з англійським «Манчестер Сіті», стане для «армійців» ключовим. Про це розповів головний тренер столичного клубу Леонід Слуцький.

«Завтра ключовий матч, і завтра після нього буде багато чого зрозуміло. Ясно, що ще не буде видно всієї картини, хто виходить з групи, проте все одно це ключовий матч», – повідомив Слуцький представникам ЗМІ на передматчевій прес-конференції.

Головний тренер ЦСКА підкреслив, що гравці «Манчестер Сіті» не потребують будь-яких додаткових рекомендацій. Він запевнив, що пам’ятає всіх футболістів, з якими вони раніше грали. Леонід Слуцький виділив форварда «Манчестер Сіті» Альваро Негредо, заявивши, що такий футболіст « ​не може не запам’ятатися».

«Дійсно, тут склад топового рівня, навіть якщо взяти лівий фланг захисту. Така ситуація у всіх зонах: прогнозувати можна лише в опорній зоні», – додав головний тренер «армійців».

За його словами, та команда, яка може тримати на лаві запасних футболіста з основного складу збірної Англії, не потребує додаткових рекомендацій.

Нагадаємо, що московський ЦСКА в середу зіграє з «Манчестер Сіті» в рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зазначимо, що матч ЦСКА – «Манчестер Сіті» пройде на стадіоні «Арена Хімки». Початок зустрічі – о 19:00 (за київським часом). Варто відзначити, що московський клуб після 2-х матчів у групі має у своєму активі 3 очки. В активі у «городян» також 3 очки. В даний момент «червоно-сині» в таблиці групи D знаходяться на третьому місці.

Додамо, що завтра третій матч у Лізі чемпіонів зіграє і донецький «Шахтар». «Гірники» на виїзді поміряються силами з леверкузенським «Байєром». Початок зустрічі – о 21:45 (за київським часом).

За матеріалами: rsport.ru

Читайте також: