КСУ підписала низку договорів про співпрацю з Європейським Економічним Сенатом

 22 жовтня о інформаційному агентстві «Інтерфакс – Україна» було підписано ряд договорів про співпрацю Конфедерації будівельників України (КСУ) з Європейським Економічним Сенатом (ЄЕС) та Асоціацією платників податків Європи (АПНЕ).

 Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України, зазначив, що першочерговою метою підписання договору про співпрацю з ЄЕС і АПНЕ є залучення іноземних інвестицій в Україну. Крім вище означеного, ЄЕС, виступивши поручителем за Україну, допоможе нашим вітчизняним забудовникам вийти на світовий рівень.

Related Post

 Генеральний директор Європейського Економічного Сенату Майкл Йегер сказав, що першочерговим завданням є робота над зниженням кредитних ставок. Згідно з даними, які озвучив в ході прес – конференції Майкл Йегер, в Україні розмір кредитних ставок становить від 10 до 17%. Це дуже високий рівень кредитних ставок і цей показник «відлякує» інвесторів. Якщо кредитні ставки будуть на рівні європейських (3-8 %), то ситуація зможе докорінно змінитися, – вважає Майкл Йегер. Гендиректор ЄЕС додав, що, незважаючи на всі проблеми України, він дуже задоволений тим, що КСУ є їх партнером. Він додав, що дана співпраця стане основою для взаємного обміну знаннями. Пан Йегер додав, що завдяки спільним зусиллям можна буде добитися якнайшвидшого визнання України повноцінним членом ЄС.

 Рольф Барон фон Хохенхау, президент Асоціації платників податків Європи, зазначив, що всі наявні проблеми в Україні, наприклад, корупція, яка у всіх на слуху, не є проблемами однієї лише України. Проблеми такого ж типу зустрічаються в ряді інших країн, але спільна плідна робота допоможе боротися зі складнощами такого роду.

Leave a Comment