Колишнього народного депутата України Ігоря Маркова затримала міліція в Одесі

Протягом сьогоднішнього вечора надходила суперечлива інформація про колишнього народного депутата України Ігоря Маркова. Екс-нардеп був запрошений до Головного управління МВС України в Одеській області, а потім у ЗМІ з’явилася заява джерела з близького оточення Ігоря Маркова про затримання політика правоохоронцями. Після цього у відділі зі зв’язків з громадськістю ГУМВС в Одеській області повідомили наступне: «Ми можемо тільки підтвердити, що Ігор Марков разом з адвокатом зайшов до Головного управління МВС України в Одеській області. Іншої інформації у нас немає». Тобто, інформація про затримання колишнього народного депутата не була підтверджена, але й не була спростована.

Буквально щойно з’явилися повідомлення про те, що колишній народний депутат України Ігор Марков таки затриманий в Одесі після вручення йому повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році. У ЗМІ наводиться повідомлення управління зі зв’язків з громадськістю МВС України, в якому сказано, що Ігорю Маркову «…інкримінують організацію і вчинення побиття учасників пікету в Одесі. Кримінальне провадження розслідується за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за вчинення хуліганства».

У повідомленні також йдеться про те, що «22 жовтня в Одесі Ігорю Маркову вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Зараз він затриманий».

Related Post

Йдеться про події, що відбулися в 2007 році під час пікетів біля Одеської обласної адміністрації проти встановлення пам’ятника Катерині ІІ.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Leave a Comment