fbpx
Право

Головна бізнес-леді Росії засуджена за замовне вбивство

 Людмила Качалова, яка очолювала до свого арешту Асоціацію жінок – підприємців Росії, засуджена Московським міським судом до 13 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправно – трудовій колонії.

 Качалова судом присяжних визнана винною в замовленні вбивства своєї попередниці Тетяни Малютіної. Євген Четвертний – безпосередній виконавець вбивства голови Асоціації жінок – підприємців Росії – також отримав 13 років колонії.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Слідство довело, що Качалова, займаючи пост заступника Малютіної, в 2006 році вирішила усунути свою начальницю з метою просування по кар’єрних сходах. Четвертний (36- річний уродженець Карачаєво – Черкесії), який проживає на дачі Качалова і виконує функції помічника по господарству, погодився виступити в ролі кілера. На обговорення плану вбивства замовниці і виконавцю знадобилося 6 років, тільки влітку 2011 року Четвертний прийшов в квартиру Малютіної і побив її до смерті гайковим ключем.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Примітно, що члени Асоціації жінок – підприємців виступили на захист Качалова. Вони вважають, що Малютіна в силу похилого віку не належно виконувала свої обов’язки, всі керівні функції лежали на плечах Качалова, так що вбивство не розширило її повноваження.

Убивство заради просування по службі (відео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: