fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Адвокати Царнаєва вимагають від обвинувачення показання свідків

 Правозахисники Джохара Царнаєва, одного з підозрюваних в організації теракту в Бостоні, подали щонайменше дев’ять клопотань, в яких вони вимагають від обвинувачення надати свідчення свідків і матеріали розслідування. За словами адвокатів Царнаєва, дані матеріали необхідні для підготовки до майбутнього процесу.

 Також захист Джохара Царнаєва попросила передати досьє на всіх членів сім’ї, близьких родичів, а також друзів підозрюваного, включаючи і казахів Азамата Тажаякова і Діаса Кадирбаєва. Саме з Тажаяковим і Кадирбаєвим Царнаєв вчився. Нагадаємо, що їх обох звинувачують у перешкоджанні правосуддю в ході розслідування бостонського теракту.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Крім перерахованих вище матеріалів, захист зажадав повних показання свідків, які були зібрані в ході розслідування теракту, і матеріали справи про потрійне вбивство в американському місті Волтем, яке відбулося у вересні 2011 року.

 Зазначимо, що, своєю чергою, з боку звинувачення у федеральний суд Массачусетса було представлено заперечення проти надання захисту необхідних матеріалів.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: