Анастасія Приходько поскаржилася на Костянтина Меладзе

  Колишня підопічна Костянтина Меладзе Анастасія Приходько у відкриту заявила про свою неприязнь до колишньому продюсера.

Колись Анастасія Приходько була улюбленицею Костянтина Меладзе, однак часи змінюються і фаворити змінюють один іншого. У 2007 році Анастасія Приходько перемогла в шоу «Фабрика зірок», продюсером якої якраз і був Костянтин Меладзе. Тоді Анастасія не повинна була дійти навіть до фіналу, оскільки самі учасники проголосували проти неї, однак Меладзе своїм рішенням залишив її на проекті, а потім довів до перемоги. Піком кар’єри Анастасії можна назвати участь у Євробаченні 2009, однак тоді вона зайняла лише 11 місце і про неї стали потихеньку забувати.

У 2012 році Анастасія Приходько дала сольний концерт в українській столиці, проте в основному нагадувала про себе лише невдалими романами і скандалами.

Related Post

Анастасія Приходько щиро вважає себе скривдженою, обманутою і покинутою Костянтином Меладзе. Так, днями ще одна « жертва» продюсера і колишня дружина Дмитра Костюка Євгенія Власова звинуватила екс-чоловіка і Костянтина Меладзе в зраді, Анастасія Приходько негайно ж підтримала її. Євгенія Власова заявила, що втомилася приховувати зради Меладзе та Костюка, як продюсерів і зради, як чоловіків, а в інтерв’ю розповідати про те, які вони чудові люди. Анастасія Приходько  підтвердила, що готова підписатися під кожним словом Євгенії.

За матеріалами: paparazzi.ru

Leave a Comment