fbpx
Спорт

Михайло Фоменко про матч Україна-Франція: Передчував, що випробування на шляху до заповітної мети ще не закінчилися

Про результати вчорашнього жеребкування стикових матчів на чемпіонат світу-2014 продовжують говорити фахівці. Нагадаємо, що збірній України в боротьбі за путівку до Бразилії належить зіграти два матчі з однією з найтитулованіших футбольних збірних світу – національною командою Франції.

Сьогодні в ЗМІ, з посиланням на «Спорт- Експрес», наводиться думка Михайла Фоменка, при якому українська збірна зробила, здавалося б, неможливе – зуміла пробитися до раунду плей-офф, посівши у своїй відбірковій групі друге місце. «Передчував, що випробування на шляху до заповітної мети ще не закінчилися», – зазначив Михайло Фоменко, коментуючи результати вчорашнього жеребкування стикових матчів. Головний тренер збірної України підкреслив, що французький футбол на міжнародній арені був сильний завжди – і зараз, і ще в ті часи, коли нинішній наставник української команди сам був футболістом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відповідаючи на запитання журналістів про те, чим можна пояснити певне «затишшя» в досягненні успіхів французької збірної в останні роки, Михайло Фоменко відповів, що причиною цьому може бути «зміна поколінь»в таборі суперника збірної України у стикових матчах.

Говорячи про підготовку збірної України до поєдинків проти французів, Михайло Фоменко відзначив, що цей процес буде звичайним: спочатку збір інформації, потім її обробка, а вже потім прийняття певних рішень.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Поки що ще не вирішено питання, в якому місті України жовто-синя дружина буде приймати збірну Франції. А ось французи цю проблему для себе вже вирішили. Ще вчора стало відомо, що матч Франція-Україна відбудеться 19 листопада на стадіоні «Стад де Франс» у передмісті Парижа.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: