fbpx
Політика

ЦВК України зареєструвала перших кандидатів на довиборах до Верховної Ради

 Центральна виборча комісія України зареєструвала 19 перших кандидатів у народні депутати, які збираються брати участь у довиборах до парламенту. Нагадаємо, що довибори в Раду пройдуть у п’яти округах. Повідомляється, що 16 кандидатів представляють політичні партії, а троє – самовисуванці.

 Таке рішення було прийнято під час засідання ЦВК України в понеділок, 21 жовтня.

 Зазначимо, в окрузі № 94 (м. Обухів, Київська область) ЦВК України зареєструвала вісім кандидатів на довибори в Раду. Зокрема, у виборах по цьому округу візьме участь Віктор Романюк, висунутий ВО «Батьківщина», Володимир Бережний – кандидат від ВО «Центр», Віталій Кіщенко від Соціалістичної партії України, Зазу Коберідзе від партії «Союз», Юрій Михайлівський від партії «Російська єдність», Денис Погребак від «Патріотичної партії України», Василь Радь від «Політичної партії малого і середнього бізнесу», а також Олександр Соцький від партії «Ліберальна Україна».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 В окрузі № 132 (м. Первомайськ, Миколаївська область) виборчком зареєстрував лише двох кандидатів – Аркадія Корнацького, якого висунула ВО «Батьківщина», а також кандидата – самовисуванця Володимира Шиманського.

 В окрузі № 194 (м. Черкаси) також були зареєстровані лише два кандидати: Микола Булатецький, якого висунула ВО «Батьківщина», а також Віталій Чорний від партії «Братство».

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 В окрузі № 197 (м. Канів, Черкаська область) теж два кандидати: Леонід Даценко, якого висунула ВО «Батьківщина» та Дмитро Лінько від партії «Братство».

 В окрузі № 223 (Шевченківський район, м. Київ) виборчком зареєстрував відразу п’ять кандидатів. Зокрема, у виборах візьме участь Юрій Левченко, висунутий «Свободою», Ігор Шаповал від Комуністичної партії України, Аттілу – Дюло Янушевич від «Братства», а також самовисуванці Вадим Гладчук та Віталій Юрків.

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: