fbpx
Шоу-бізнес

Хочу у ВІА Гру. Віра Брежнєва сильно травмувалася

 Популярна співачка, колишня учасниця групи ВІА Гра, а нині ведуча шоу «Хочу у ВІА Гру» Віра Брежнєва покалічилася на репетиції концерту, впавши з двометрової драбини. Віра Брежнєва сильно пошкодила руку і навіть на час втратила пам’ять.

На фінальному концерті «Хочу в ВІА Гру» сталася неприємна пригода – Віра Брежнєва, піднімаючись на сцену, оступилася і впала майже з триметрової висоти на бетонну підлогу.

Очевидці події говорили: "Скроня розбита, тимчасово втратила пам’ять, швидше за все, знімуть з ведення разом з Анею і Надею». Через 40 хвилин після падіння приїхала карета «швидкої допомоги». Протягом усього цього часу всі намагалися зрозуміти, наскільки серйозно травмувалася Віра Брежнєва і чи зможе вона вийти на сцену. Обговорювалося навіть, що Віру Брежнєву замінить Анна Седокова.

Директор Анни Седокової сказав: «Поки мені ніхто з організаторів не сказав нічого, треба буде щось вести чи ні. Ми, звичайно ж, допоможемо, чим можемо, але треба для цього подивитися сценарій хоча б».

У результаті, початок концерту затримався на цілу годину, і в той час, поки Володимир Зеленський розважав публіку, сама Віра Брежнєва, перебуваючи в гримерці, щосили рвалася на сцену.

Повідомляється, що співачка отримала серйозну травму руки та забої. Що ж до того, звідки впала співачка, то версії сильно відрізняються – одні джерела стверджують, що вона впала з балкона верхніх поверхів Крокус-Холу, інші говорять, що зі сходів.

Незважаючи на пригоду, Віра Брежнєва знайшла в собі сили вийти на сцену. Прес-секретар Брежнєвої повідомила: «Під час репетиції Віра впала з нестійкої декорації, висота якої приблизно два метри. Сильно забила руку. Але в даний момент йде зйомка шоу, Віра знаходиться в кадрі».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: