fbpx
Новини світу

У Красноярську не знають про переведення Толоконникової

 Представники Головного управління Федеральної служби виконання покарання по Красноярському краю повідомили про те, що вони ще не отримували жодних документів, щодо переведення учасниці колективу Pussy Riot Надії Толоконникової з мордовської колонії в Красноярськ.

Слід нагадати, що інформація про переведення Толоконникової з’явилася ще минулого тижня. Зокрема, про це говорили в прес-бюро ФСВП і член Ради з прав людини при президенті Росії Ілля Шаблинський.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

У той же час, в ГУФСІН по Красноярському краю повідомили, що якщо Толоконникову дійсно переведуть, то їм буде необхідно протягом 10 днів сповістити про це її родичів.

Наскільки відомо, в Красноярському краї знаходяться дві жіночі колонії, одна з яких в Красноярську, а інша в селищі Нижній Інгаш. При цьому не виключено, що Толоконникову помістять в одну із загальних колоній, в яких містяться як чоловіки, так і жінки.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: