Плей-офф ЧС-2014. «Нав’яжемо французам бійку», – Рустам Худжамов

 Голкіпер національної збірної України Рустам Худжамов вважає французьку збірну не кращим суперником. Нагадаємо, що сьогодні пройшло жеребкування плей – офф чемпіонату світу – 2014, за підсумками якої Україна «отримала» Францію. Незважаючи на це, українець розраховує на позитивний результат у протистоянні з Францією.

 «Напевно, нам дістався небажаний суперник у плей – офф», – розповів Рустам Худжамов.

 Якщо подивитися з іншого боку, підкреслив українець, дивлячись на атмосферу в таборі збірної, на згуртований і дружний колектив, – не варто ховати Україну завчасно. На думку голкіпера, зараз немає сенсу міркувати про те, хто міг би стати суперником України.

 «Ми повинні налаштовуватися на те, що нас чекає попереду. Тим більше, що зараз збірна України може грати з будь-якою командою», – упевнений Худжамов.

 За його словами, можна довго говорити про те, що зараз збірна Франції не дотягує до рівня зразка 1998 і 2000 років. Однак, нагадав українець, і в нинішній збірній Франції підібрані футболісти, які виступають у провідних чемпіонатах Європи.

Related Post

 «У будь-якому випадку нав’язати бійку цього суперника ми зможемо», – підсумував український голкіпер.

 Жеребкування плей – офф ЧС- 2014 прокоментував і форвард «Дніпра» Євген Селезньов.

 «Звичайно, збірна Франції – це не той суперник, якого ми хотіли», – заявив Селезньов.

 На його думку, не має значення, де збірна України зіграє свій перший матч. У будь-якому випадку, нагадав Євген Селезньов, українській збірній доведеться провести один матч вдома, а інший – на виїзді.

 «У сучасному футболі цей фактор вже особливого значення не має. Нам попалася збірна Франції, і цим все сказано. Зрозуміло, що зараз сенсу немає говорити про переваги. Нам буде протистояти команда з ім’ям, проти якої важливо буде показати свою гру. Ми Францію не хотіли, але нам вона попалася», – підсумував Селезньов.

 За матеріалами: championat.com

Leave a Comment