fbpx
Новини світу

Кокс і Квасневський повернуться в Україну 21-22 жовтня

  Місія Кокса-Квасневського, яка, як відомо, була продовжена до середини листопада, повернеться в Україну 21-22 жовтня. Відповідна інформація була опублікована на офіційній сторінці самої місії в Facebook.

Слід зауважити, що це вже 23-й візит місії в Україну. У повідомленні наголошується, що Пет Кокс та Александр Квасневський, що очолюють місію, відвідають Київ і Харків, де зустрінуться зі своїми основними співрозмовниками.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

«Метою місії залишається досягнення необхідних умов для доповіді в повній відповідності з критеріями, встановленими Радою міністрів закордонних справ ЄС у грудні 2012 року для підписання Угоди про асоціацію з Україною», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що рішення продовжити місію Кокса-Квасневського пов’язане з тим, що питання звільнення Юлії Тимошенко так і не було вирішене, хоча воно є однією з головних умов для підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом. До середини листопада Кокс і Квасневський повинні будуть знайти дипломатичний шлях вирішення даного питання, який задовольнить усі сторони.

Читайте також: