fbpx
Спорт

Йожеф Сабо: Особливо в Києві треба обігравати збірну Франції

 Безумовно, головною футбольною темою в Україні сьогодні є жеребкування стикових матчів на чемпіонат світу – 2014. Нагадаємо, що до збірної України жереб виявився неприхильний. Підопічні Михайла Фоменка зіграють зі збірною Франції, а дістатися Україні могли б команди Ісландії, Швеції та Румунії.

 Відомий футбольний фахівець Йожеф Сабо вважає, що збірній України в плей – офф дісталася дуже сильна команда. «Що робити, якщо випала Франція? Налаштовуватися і грати», – підкреслив футбольний експерт, слова якого наводять ЗМІ з посиланням на програму «Футбол LIVE».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Як зазначив Йожеф Сабо, збірна Франції є найбільш титулованою командою з тієї четвірки команд, які за результатами жеребкування могли попастися українській збірній. «Сьогодні Франція дуже хороша і солідна команда і, найголовніше, забивна. Там є кому забивати», – зазначає футбольний фахівець. Сабо додав наступне: «Я думаю, що наші футболісти розуміють, з ким їм грати. Звичайно, я думаю, особливо в Києві треба їх обігравати».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Цікаву думку в інтерв’ю «Футболу 24» висловив Сергій Ребров, зазначивши, що якщо підопічні Михайла Фоменка продемонструють той же рівень гри, що і в другій частині відбіркового групового етапу, то «Франція повинна боятися синьо – жовтих».

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: