fbpx
Новини світу

З аеропорту “Бориспіль” відновили далекомагістральні рейси

20 жовтня з аеропорту "Бориспіль" відновили виконання далекомагістральних рейсів. Здійснення рейсів за маршрутом Київ – Гоа почала авіакомпанія "Авіалінії Харкова". Про це УНН повідомили у прес-службі аеропорту "Бориспіль".

Перший рейс відправлений згідно з розкладом, завантаженість склала 218 пасажирів. Відкриття далекомагістральних рейсів розширило мережу популярних туристичних напрямків з головного аеропорту країни і надало додаткові можливості пасажирам для комфортних авіаподорожей.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Авіарейс за маршрутом Київ – Гоа виконується на авіалайнері Boeing 767-300ER, обладнаному салонами бізнес-і економ-класу. Найближчим часом авіакомпанія планує відкрити ще ряд далекомагістральних напрямків, зокрема в Пунта Кани (Домініканська Республіка), Нха Транг (В’єтнам), Бангкок і Пхукет (Таїланд).

Сьогодні аеропорт "Бориспіль" є єдиним аеропортом країни, з якого здійснюються далекомагістральні рейси. Повітряне судно Boeing 767-300ER авіакомпанії "Авіалінії Харкова" базується в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Джерело: УНН

Читайте також: