fbpx
Шоу-бізнес

Для шоу «Хочу у ВІА Гру» зняли два фінали

  У Москві пройшли зйомки фінального концерту шоу Костянтина Меладзе «Хочу у ВІА Гру». Фінал шоу «Хочу у ВІА Гру» знімали двічі.

Спочатку Ігор Верник та Костянтин Меладзе оголосили про перемогу команди Альони Вінницької, до якої входили Юлія Лаута, Марія Гончарук та Діана Іваницька. Дівчата від радості почали кидати вгору квіти і обніматися, а одна з них навіть не встояла на ногах.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Другий же відзнятий варіант – перемога групи Надії Мейхер, до якої входили Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова. Ці дівчата вже трохи менш бурхливо відреагували на свою перемогу.

У Мережі заходилися обговорювати, що дівчата не знали про такий розвиток подій. Яка ж саме трійка стане новою ВІА Грою, стане відомо на гала-концерті, який покажуть на каналі 1+1 25 жовтня.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що Костянтин Меладзе протягом декількох тижнів вибирав дівчат для нової, ні чим не схожої на минулий колектив, групи.

До слова, групу з назвою «ВІА Гра» нещодавно представив колишній колега Костянтина Меладзе Дмитро Костюк. Поки що залишається невідомим, як саме продюсери мають намір ділити бренд «ВІА Гра».

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: