В Україні необхідно внести зміни до закону про вибори народних депутатів – Яценюк

  Лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк знову заявляє про необхідність створення тимчасової спеціальної комісії народних депутатів з розробки внесення змін до законодавства про вибори.

"Необхідно створити тимчасову спеціальну комісію з питання внесення змін та доповнень до законодавства про вибори народних депутатів місцевих рад та про вибори президента", – сказав А. Яценюк у ході засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів Верховної Ради України в понеділок у Києві.

Він нагадав, що з даною пропозицією представники опозиції вийшли ще півроку тому, однак від провладних фракцій відповіді на ці пропозиції не було.

Related Post

А. Яценюк запропонував лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову дати відповідь, " чи згодні вони на цю пропозицію, щодо необхідності внесення змін до закону про вибори і функціонуванні діяльності Центральної виборчої комісії".

"Судячи з виступів народних депутатів, я роблю висновок, що нам точно треба вносити зміни до закону про вибори народних депутатів України. Одна з вимог, перед тим як реєструвати депутатів, – потрібна довідка про психічний стан членів майбутнього парламенту", – сказав А. Яценюк.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment