fbpx
Політика

Вілкул: Сьогодні реальної альтернативи «Партії регіонів» немає

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул впевнений, що на сьогоднішній день альтернативи правлячій партії – «Партії регіонів» – нема. Про це він заявив у Дніпропетровську під час урочистих зборів з нагоди 16-річчя політичної сили.

На сьогоднішній день «Партія регіонів» – найчисленніша політична сила в країні. В її лавах – понад півтора мільйона українських громадян і чисельність партії з кожним роком зростає.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За словами віце-прем’єра, українці зробили свій вибір на користь стабільності та розвитку, забезпечивши своїми голосами оновлення влади на всіх рівнях. Але для збереження лідерства «Партії регіонів» її представники повинні забезпечити безумовне виконання всіх узятих на себе зобов’язань.

«Чути людей і оперативно реагувати на виникаючі проблеми. Наше завдання – залишатися не просто партією парламентської, але найголовніше – народної більшості. Сьогодні реальної альтернативи «Партії регіонів» немає», – підкреслив Олександр Вілкул.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: