fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Вибух пасажирського автобуса у Волгограді визнали терактом

 У Слідчому комітеті Волгограда порушили кримінальну справу за фактом вибуху в рейсовому пасажирському автобусі. Нагадаємо, що в результаті події шестеро пасажирів автобуса загинули, ще 21 особа отримала різні поранення.

 За даними прес – служби Слідчого Комітету, кримінальну справу порушено за ознаками злочину, який передбачається частиною 3 статті 205 КК РФ (терористичний акт), статті 222 КК РФ (незаконний оборот зброї), частини 2 статті 105 КК РФ (вбивство). Додамо, що з центрального апарату СК Росії в Волгоград спрямовані слідчі – криміналісти.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 За попередньою інформацією, вибуховий пристрій спрацював усередині автобуса. У момент вибуху автобус знаходився на зупинці громадського транспорту "Лісбаза", яка знаходиться на вулиці Лазаревій міста Волгограда. За останніми даними слідчих, теракт в Волгоградському автобусі був здійснений смертницею.

 "Жінка нещодавно прийняла іслам. Вона була дружиною одного з керівників бандформувань", – повідомляють в СК, додавши, що недалеко від місця трагедії були виявлені документи смертниці.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Теракт у Волгограді: шестеро загинуло (відео):

По материалам:Интерфакс-Украина

Читайте також: