Арбузов закликає парламентаріїв не політизувати ряд важливих питань соціально-економічної ситуації країни

  Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов закликає парламентаріїв не політизувати ряд важливих питань, щодо соціально-економічної ситуації країни.

"Щодо ряду питань, які прозвучали на адресу уряду: це питання про роботу казначейства, питання про зниження показників економіки і соціальних виплат. Для цього є година запитань до уряду , ми підготуємося в п’ятницю, і будемо відповідати на ці питання. Але я хотів би підкреслити одне – для мене це все звучить дуже дивно, коли одна і та ж особа говорить: "Чому ви не знижуєте тиск на бізнес?", і тут же запитує: "А де дохідна частина бюджету?"; в світі – криза, і тут же питають: "А чому криза в Україні?" . Всі ці питання потрібно вирішувати професійно, розбиратися і шукати рішення, а не робити політичні заяви", – сказав С. Арбузов у ​​ході засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів Верховної Ради України в понеділок у Києві.

Related Post

При цьому він підкреслив, що уряд сьогодні спрямовує до парламенту саме ті законопроекти, які необхідні для того, щоб вирішити всі ці проблемні питання.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment