fbpx
Політика

Дмитро Медведєв відправився з офіційним візитом до Китаю

Прем’єр -міністр Росії Дмитро Медведєв на запрошення прем’єра Державної Ради КНР Лі Кецяна 21-23 жовтня здійснить офіційний візит до Китайської Народної Республіки.

"Головним заходом поїздки стане 18-та регулярна зустріч глав урядів Росії і Китаю, яка пройде 22 жовтня в Пекіні", – повідомили з цього приводу на сайті прес-служби російського уряду.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Там же уточнюється, що майбутні в рамках візиту зустрічі глав урядів переговори торкнуться широкого кола питань, включаючи торговельно-економічне та гуманітарне співробітництво між двома країнами. Особливу увагу буде приділено нарощуванню обсягів і вдосконаленню структури взаємної торгівлі, розвитку інвестиційної взаємодії держав, реалізація масштабних проектів в енергетиці та зміцнення промислово -виробничої кооперації.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Також передбачається, що за підсумками зустрічі належить підписання цілої низки двосторонніх міжвідомчих і корпоративних документів, націлених на подальший розвиток російсько-китайського співробітництва в різних областях.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: