fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У СКР повідомили про розкриття вбивства священика на Кубані

Сьогодні, 20 жовтня, офіційний представник СК РФ Володимир Маркін повідомив ЗМІ, що «затриманий в якості підозрюваного у вбивстві священика Миколи Меденцева 42-річний Юрій Скрипаль – житель міста Бєлорєченська – розповів у ході допиту слідчим про обставини вчиненого злочину».
 
Як зазначив Володимир Маркін, слідчими СК Росії спільно з співробітниками обласної поліції протягом доби були з’ясовані обставини злочину і особа, яка була причетна до його вчинення. Слідчим вдалося з’ясувати, що мотивом вбивства став цивільний спір між дружиною священика і підозрюваним.
 
Підозрюваний – колишній чоловік дружини священика, який претендував на її майно. Після того як суд відмовився задовольнити його позов, підозрюваний зважився на злочин.
 
Суд розгляне найближчим часом клопотання про взяття під варту Скрипальова, а слідство пред’явить йому обвинувачення.
 
Напередодні, 19 жовтня, співробітники ДІБДР виявили автомобіль «Ауді», що врізався в дерево, при цьому в багажнику машини знаходилося тіло вбитого власника з черепно-мозковою травмою. За версією слідства, між дружиною священика і чоловіком був майновий спір, в якому священик підтримував сторону дружини. Суд виніс вердикт на користь жінки. 19 жовтня Скрипальов вбив священика, будучи у нього вдома, підпалив будинок і вирішив вивезти тіло в багажнику, але по дорозі потрапив у ДТП і врізався в дерево.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 

Підозрюваний у вбивстві священика на Кубані виявився колишнім чоловіком його дружини (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: