fbpx
Політика

Россільгоспнагляд вирішив перевірити всі овочеві бази Москви і Підмосков’я

Як повідомив керівник Россільгоспнагляду Сергій Данкверт, це російське відомство планує найближчим часом зайнятися перевіркою всіх овочебаз Москви і Московської області. Данкверт пояснив, що таке рішення було прийнято після подій, що відбулися на базі в Бірюльово.

"Наше управління по Москві і Московській області звернулося до прокуратури за дозволом на проведення перевірок, події, що відбулися на плодоовочевій базі в Бірюльово, створили прецедент, і тепер ми можемо увійти на інші бази", – заявив керівник Россільгоспнагляду.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За його словами, раніше перевіряючі не завжди могли здійснювати такі перевірки, оскільки не отримували на них дозвіл, "бірюльовські події" підштовхнули процес. Сергій Данкверт повідомив, що фахівці територіального управління Россільгоспнагляду по Москві і Московській області перевірили овочебазу в  Бірюльово на початку жовтня цього року і за результатами перевірки склали 19 протоколів про адміністративні правопорушення.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: