fbpx
Право

Націоналістів прийняли за домушників

Як повідомила сьогодні, 20 жовтня, прес-служба підмосковного управління МВС, у Хімках поліція затримала три націоналісти, які були прийняті за квартирних злодіїв. Всіх затриманих після перевірки відпустили.

У відділ потрапили двоє молодиків з Рязані, а також уродженка Адигеї 1990 року народження, уточнюють в поліції. Як повідомили в МВС, молоді люди викликали підозру, так як тримали в руках карту з відміченими на ній квартирами. Підозру поліцейських посилив також той факт, що, як правило, у вихідні кількість квартирних крадіжок збільшується.

Раніше про затримання націоналістів у Хімках повідомив лідер організації «Русские» Дмитро Дьомушкін. За словами Дьомушкіна, затримані брали участь у черговому рейді виявлення нелегальних мігрантів. Решта учасників заходу, яких налічувалося понад 40 людей, були оточені ОМОНом. З націоналістами поговорили і для дачі пояснень одного з них відвезли до Слідчого комітету, розповів Дьомушкін телеканалу «Дождь» .

Інформація про затримання націоналістів з’явилося на тлі погромів, які пройшли в московському районі Бірюльово рівно тиждень тому, 13 жовтня.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: