Московський суд заарештував активістів Шереметьєвської профспілки

Виконавчий директор Регіональної громадської організації "Шереметьєвська профспілка льотного складу" (ШПЛС) Олексій Шляпніков і член цієї організації Пімошенко звинувачуються в замаху на розкрадання майна Аерофлоту і в суботу за рішенням Міщанського суду Москви вони були поміщені під варту на два місяці, до 19 грудня.

За версією слідства, вони скоїли злочин, передбачений частиною 3 статті 30, частиною 4 статті 159 КК РФ (замах на розкрадання майна ВАТ "Аерофлот" шляхом обману, в особливо великому розмірі). Максимальна санкція за цією статтею становить позбавлення волі строком на десять років.

Як стало відомо, Пімошенко і Шляпніков вимагали з льотного директора ВАТ "Аерофлот" 100 мільйонів рублів за врегулювання питання про необхідність перерахунку заробітної плати льотного складу і були затримані на місці злочину при отриманні десяти мільйонів рублів з ​​депозитарію банку.

Related Post

Представник компанії «Аерофлот» заявив, що керівництво російського авіаперевізника повністю підтримує дії правоохоронців щодо лідерів так званого Шереметьєвської профспілки льотного складу.

"Зазначений ШПЛС об’єднує переважну меншість пілотів Аерофлоту і впродовж усіх років свого існування єдиним завданням його босів був обма пілотів, розпалювання в них ненависті до власної компанії ", повідомив представник Аерофлоту.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment