fbpx
Право

МВС РФ: Одне з наших завдань – боротьба з провокаторами

Як заявив сьогодні, 20 жовтня, глава МВС РФ Володимир Колокольцев, одне з основних завдань поліції полягає в боротьбі з провокаторами, що штучно створюють ситуації для розгойдування міжнаціональної ворожнечі в суспільстві.

«Днями було порушено кримінальну справу за фактом провокації. Представники націоналістичних рухів робили на плечі молодої людини спеціально поріз або стріляли в неї з травматичної зброї, щоб згодом викласти ролики в Інтернет, привертаючи увагу громадськості з метою спонукання до протиправних дій. Ми активно працюємо як щодо провокаторів, так і  порушників закону», – заявив Колокольцев в інтерв’ю Першому каналу.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Колокольцев зазначив, що стосовно будь-якої особи, яка вчиняє різні протиправні заходи на міжнаціональній основі, потрібно з’ясовувати, де її виш або школа і сім’я. Раніше будь-яка протиправна дія учня каралася відрахуванням, а сьогодні такого вже немає.

«Ми повинні реагувати поліцейськими методами постфактум. Все інше буде залежати від суспільства Росії», – підкреслив Колокольцев.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: