fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Біля берегів Грузії сів на мілину пором з 16 громадянами Росії та України на борту

У ніч на неділю, 20 жовтня, в результаті шторму силою шість балів пором, навантажений контейнерами, сів на мілину біля узбережжя в районі порту Грузії Поті.

Як відзначають представники ЗМІ, екіпаж порома, який складається з шістнадцяти громадян України і Російської Федерації, не постраждав. За наявними даними, роботи зі зняття порома з мілини почнуть після поліпшення погодних умов.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Журналістам в адміністрації грузинського порту повідомили, що пором «Смат» під мальтійським прапором напередодні ввечері, 19 жовтня, вийшов з Поті в море, щоб встати на рейд, проте незабаром він втратив керування і сів на мілину. Зазначимо, на борту порома «Смат» знаходиться 35 вантажних контейнерів.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Нагадаємо, у вересні 2012 року біля бухти Мумбай в Аравійському морі загорівся контейнеровоз Amsterdam Bridge, який належить німецькій компанії MS Stadt Marburg KG. На борту судна знаходилося четверо українських громадян. За інформацією місцевої влади, ситуація ускладнювалася наявністю на борту контейнерів з небезпечними вантажами.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: