fbpx
Суспільство

В Одесі відкрили перший магазин коміксів в Україні

В Одесі відкрили перший спеціалізований магазин коміксів в Україні On the Bus. Про це 20 жовтня 2013 року повідомляють ЗМІ.

У магазині представлена ​​приблизно тисяча найменувань коміксів англійською мовою. Ще приблизно сотня найменувань – українською та російською мовами (наприклад: про битву в Сталінграді і пригоди козаків в космосі).

Також магазин має раритетні видання коміксів, які були випущені в 60-70- ті роки минулого століття. Ціни на комікси коливаються від 15 до 800 гривень.

Читайте також:  Давній палац графів Винницьких в Урожі біля Нагуєвич

Магазин також продає іграшки, настільні ігри, плакати та статуетки героїв коміксів. Ідея створення інтернет-магазину коміксів, а потім і справжнього магазину, прийшла одному з організаторів бізнесу Андрію Вовку, коли він прийняв рішення розпродати свою колекцію коміксів. Пізніше до нього приєднався його однодумець Олексій Добрев, який перекладає деякі комікси російською мовою.

Читайте також:  Сьогодні в Ужгородському греко-католицькому Катедральному соборі відправили Вечірню з виносом Плащаниці (ФОТО, ВІДЕО)

Відзначимо, в 2010 році у Франції була видана книга коміксів «Українські зошити про Голодомор». Автором став відомий художник Італії Ігорт. Художник уже реалізував 10 тисяч примірників в Італії.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: