Біля берегів Грузії сів на мілину пором з 16 громадянами Росії та України на борту

У ніч на неділю, 20 жовтня, в результаті шторму силою шість балів пором, навантажений контейнерами, сів на мілину біля узбережжя в районі порту Грузії Поті.

Як відзначають представники ЗМІ, екіпаж порома, який складається з шістнадцяти громадян України і Російської Федерації, не постраждав. За наявними даними, роботи зі зняття порома з мілини почнуть після поліпшення погодних умов.

Журналістам в адміністрації грузинського порту повідомили, що пором «Смат» під мальтійським прапором напередодні ввечері, 19 жовтня, вийшов з Поті в море, щоб встати на рейд, проте незабаром він втратив керування і сів на мілину. Зазначимо, на борту порома «Смат» знаходиться 35 вантажних контейнерів.

Related Post

Нагадаємо, у вересні 2012 року біля бухти Мумбай в Аравійському морі загорівся контейнеровоз Amsterdam Bridge, який належить німецькій компанії MS Stadt Marburg KG. На борту судна знаходилося четверо українських громадян. За інформацією місцевої влади, ситуація ускладнювалася наявністю на борту контейнерів з небезпечними вантажами.

За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment