fbpx
Футбол

Алессандро Неста завершив кар’єру

Колишній центральний захисник італійських футбольних клубів «Лаціо» і «Мілана», гравець національної збірної Італії Алессандро Неста у віці 37 років в кінці сезону завершив свою кар’єру гравця професійної футбольної ліги в Канаді, де італієць грав за футбольний клуб «Монреаль Імпакт». Про це, 20 жовтня 2013 року, повідомляють ЗМІ.

«Тепер я хочу спробувати стати футбольним тренером, – заявив журналістам відомий футболіст. – Я думаю, що відпочину протягом пари місяців, перш ніж почну навчання».

Алессандро Неста за свою професійну кар’єру виграв чемпіонат світу в 2006 році в Німеччині з італійською збірною, три рази перемагав в італійській серії А, два рази ставав переможцем Ліги чемпіонів УЄФА, а також вигравав клубний чемпіонат світу, Кубок кубків, три Кубки Італії, чотири італійських Суперкубки, три європейських Суперкубки і чемпіонат Канади.

Відзначимо, футбольна кар’єра Нести офіційно почалася в 1992 році, коли йому було 16 років. Дуже довгий час захисник виступав за «Лаціо», потім не менше часу він присвятив «Мілану». І всього один сезон італієць виступає в канадському чемпіонаті.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: