fbpx
Футбол

Євген Селезньов: Карпати – непогана команда, але нам очки потрібніші

 Нападаючий національної збірної України і футбольного клубу «Дніпро» Євген Селезньов поділився очікуваннями від майбутнього матчу проти львівських «Карпат». Про це 19 жовтня 2013 року повідомляють ЗМІ.

 «Львівські "Карпати"- це непогана команда, у іменитого донецького "Шахтаря" у минулому турі виграли. Важкий матч буде. Але нам очки потрібніші, я думаю», – заявив Селезньов телеканалу «Футбол».

 ФК «Дніпро» за набраними очками ділить другу позицію в турнірній таблиці з футбольним клубом «Шахтар» і відстає від харківського «Металіста» на три очки, але «дніпряни», як і харківська команда, мають один матч у запасі.

 Нагадаємо, скандальний матч 12 туру української Прем’єр – ліги 6 жовтня 2013 року між «Дніпром» і «Металістом» на «Дніпро – Арені» був перерваний арбітром після першого тайму через відсутність освітлення на дніпропетровському стадіоні. Попередньо, другий тайм цього матчу буде дограний у грудні цього року.

 Зазначимо, сьогодні, 19 жовтня 2013 року, футбольний клуб «Дніпро» на виїзді проведе матч проти львівських «Карпат» у рамках 13 – го туру Прем’єр – ліги України.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: