fbpx
Політика

Рудьковський хоче покинути «Партію регіонів»

 Народний депутат Микола Рудьковський три дні тому подав заяву про вихід з фракції «Партії регіонів». Про це заявив регіонал Володимир Олійник.

 «Я можу підтвердити, що три дні тому, за наявною у нас інформацією, Микола Рудьковський написав відповідну заяву. Таке рішення він прийняв у зв’язку з тим, що очолив Соціалістичну партію», – повідомив Володимир Олійник.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 У той же час регіонал наголосив, що ніяких санкцій щодо Рудьковського «Партія регіонів» приймати не збиралася. Рішення про вихід з фракції було прийнято ним виключно на добровільній основі. У той же час Володимир Олійник не виключає, що після виходу з фракції Микола Рудьковський продовжить голосувати з провладною більшістю.

 Як відомо, у п’ятницю, 18 жовтня на сайті Верховної Ради був зареєстрований законопроект Миколи Рудьковського № 3444 «Про внесення змін до Кримінально-виконавчого та Кримінального процесуального кодексів України (щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном)». Правда, наступного дня проект закону, котрий значиться в розділі «Законопроекти» на офіційному сайті парламенту, з незрозумілих причин зник.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: