fbpx
Політика

«Регіонали» бояться втратити мандати за перешкоджання інтеграції з ЄС – Бушко

 Частина народних депутатів з «Партії регіонів», які виступають проти підписання з Євросоюзом Угоди про асоціацію, припускають, що через таку позицію можуть позбутися мандатів. Про це розповів народний депутат від «Партії регіонів» Іван Бушко.

 «Підписувати Угоду про асоціацію не можна, тому що вона суперечить Конституції України. Я переконаний, що і європейська сторона, і українська, нарешті, зрозуміють, що підписувати неконституційну угоду – незаконно», – розповів він.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Нардеп вважає, що після такої заяви керівництво «Партії регіонів» може позбавити його депутатського мандата також, як це було і з Ігорем Марковим.

 «Я поділяю його позицію. Він виступав проти підписання Угоди з ЄС. У мене питання до президента України: як же тоді прагнення виконати передвиборчі обіцянки цієї партії перед виборцями півдня – сходу?», – підкреслив «регіонал».

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Іван Бушко також висловив переконання, що вже під час наступного пленарного тижня спікер Верховної Ради заявить не про одну «показову» заяву про позбавлення мандата або виключення з фракції «Партії регіонів».

 За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: