Орханові Зейналову за вбивство Щербакова загрожує довічне ув’язнення

Орханові Зейналову, обвинуваченому у вбивстві москвича Єгора Щербакова, напередодні пред’явлено звинувачення за 105 КК РФ (вбивство з хуліганських мотивів). Як повідомив представник Головного слідчого управління СК РФ Сергій Стукалов, тепер громадянину Азербайджану за російським законом може загрожувати довічне ув’язнення.

Раніше кримінальну справу було порушено за цією ж статтею, але першою його частиною, за якою максимальне покарання становить не більше 15 років. Однак, за словами офіційного представника Слідчого комітету Росії Володимира Маркіна, свою провину Зейналов не визнав.

"Якщо раніше надопиті в якості підозрюваного він повідомляв слідству про те, що саме він завдав удару ножем Єгору Щербакову в ніч з 9 на 10 жовтня 2013 року в Востряковському проїзді, то сьогодні заявив, що взагалі не був присутній на місці вчинення злочину і вбивства не здійснював", – сказав Маркін.

Related Post

У той же час, за словами Маркіна, у слідства достатньо доказів і даних про те, що саме Зейналов причетний до скоєного злочину, які і були покладені в основу обвинувачення.

Орханові Зейналову за вбивство Щербакова загрожує довічне ув’язнення (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment