Олена Бондаренко вірить у здатність парламенту гуманізувати ставлення до засуджених, що вимагає лікування за кордоном

 Після того як в Україні підняли питання про прийняття закону, що дозволяє Юлії Тимошенко відправитися на лікування за кордон, багато політиків почали говорити, що дана ініціатива торкнеться права виключно однієї людини. А демонструвати вибіркове право напередодні підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом Україна не має права. У той же час представники «Партії регіонів» впевнені, що в разі прийняття відповідного закону, скористатися правом на лікування за кордоном зможуть сотні засуджених. Таку думку, зокрема, висловила регіоналка Олена Бондаренко.

 «Ми можемо нескінченно обговорювати справу Тимошенко, але у нас виходить обговорення тільки її однієї долі. А вона ж не одна. Є багато людей, які сидять у в’язницях і які також потребують лікування», – зазначила вона.

Related Post

 Також нардеп впевнена, що в досить швидко Верховна Рада таки прийме закон, гуманізує ставлення до засуджених, а не тільки до екс-прем’єра.

 «Саме при нашій більшості в парламенті ми приймемо всі необхідні заходи для того, щоб гуманізувати ставлення до тих, хто сидить у в’язницях і потребує лікування», – підкреслила Олена Бондаренко.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Leave a Comment