У Львові невідомі захопили будівлю ОДА

У Львові кілька сотень людей захопили будівлю ОДА, на першому поверсі розбили вікна.

 Близько трьохсот осіб захопили будівлю Львівської обласної державної адміністрації. Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні близько 21:00 група невідомих людей, більшість з яких з масками на обличчях, підійшли до будівлі ОДА, виламали двері в будівлю, вивели звідти міліціонерів, яким не завдали шкоди, після чого кинули в хол світло-шумову гранату.

Також з вулиці було розбито кілька вікон на першому поверсі будівлі. Люди піднялися на другий поверх будівлі. У цей час на площі біля ОДА збиралися депутати Львівської обласної ради та громадяни для виїзду до Києва. Вони стали закликати невідомих припинити свої дії і не знищувати майно всередині будівлі. До них прислухалися.

Related Post

Група невідомих в даний час виходить з приміщення ОДА. У коментарі кореспонденту УНІАН голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Андрій Холявка заявив, що «ситуація незрозуміла». «Ми були свідками того, як група людей з масками на обличчях увірвалася в ОДА. Розбили кілька вікон. Зараз вони виходять. Ситуація для нас поки не ясна, але те, що це не представники «Свободи» – це залізно», – заявив Холявка.

Джерело: УНІАН

Leave a Comment