fbpx
Футбол

Максим Шацьких розповів про підготовку до матчу з “Динамо”

 Форвард київського клубу «Арсенал» Максим Шацьких розповів, як він і його товариші по команді готуються до матчу 13-го туру української Прем’єр – ліги проти футбольного клубу «Динамо». Про це, 19 жовтня 2013 року, повідомляють ЗМІ.

 «Настрій тільки на перемогу! Був би настрій на нічию – тоді ми, всією командою, стали б автобусом у своєму штрафному майданчику. Але, впевнений, такого не буде. Ми будемо намагатися рухатися до чужих воріт і допускати якомога менше моментів біля своїх. Рахунку 0:10 не буде – я вам 200 відсотків даю!», – заявив Максим Щацьких.

 Також нападник киян зазначив, що підписання воротаря Станіслава Богуша є реальним підсиленням команди столичного клубу, тим більше перед таким іменитим суперником. «Пам’ятаю Богуша ще зі спільних тренувань у київському «Динамо». Нікуди його майстерність не пропала, все при ньому», – додав Щацьких.

 "Що стосується майбутнього «Арсеналу», то, сподіваюся, сядуть великі дядьки, вирішать – так і так, і все піде в правильному напрямі", – заявив форвард.

 Нагадаємо, що чергове київське дербі між «Арсеналом» і «Динамо» пройде в рамках 13 – го туру Прем’єр – ліги України у неділю, 20 жовтня цього року, на стадіоні «Динамо» імені В. Лобановського.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: