fbpx
Право

Активістів профспілки льотного складу “Шереметьєво” затримали під час отримання хабаря

 Активісти Шереметьєвського профспілкового льотного складу затримані при отримання незаконної грошової винагороди. За даними правоохоронців, вони вимагали гроші у льотного директора "Аерофлоту" за те, щоб він врегулював питання перерахунку зарплати та скасування протестних акцій пілотів.

 "Співробітники транспортної поліції в ході оперативно – розшукових заходів при отриманні 10 000 000 рублів з ​​депозитарію банку на гарячому затримали заступника керівника та активіста Шереметьєвської профспілки льотного складу", – повідомив представник МВС, додавши, що ці гроші – всього лише перша частина з 100 000 000 рублів, які лідери профспілки мали намір отримати від льотного директора ВАТ "Аерофлот".

 У разі досягнення домовленості члени профспілки льотного складу пообіцяли керівництву ВАТ "Аерофлот" скасувати масові акції. Якщо ж адміністрація відмовиться, вони погрожували провести великомасштабний страйк.

 Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо затриманих. Слідство вбачає в їх діях ознаки шахрайства.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: