fbpx
Футбол

Агуеро: Барселона замість Манчестера?

 Нападник англійського «Манчестер Сіті» Серхіо Агуеро потрапив у сферу інтересів «Барселони». Про це повідомляють іспанські ЗМІ.

 Відзначається також, що керівництво «блаугранас» може зробити спробу підписати аргентинського форварда найближчим літом. На спеціалізованому інтернет – порталі Transfermarkt Серхіо Агуеро оцінюється на 40 мільйонів євро.

 Цікаво, що влітку Серхіо Агуеро вже подумував про повернення в «Індепендьєнте», який, за підсумками останнього сезону, вперше в своїй історії вилетів з вищої ліги в Аргентині. Про це минулого тижня повідомив сам Агуеро.

 «Я люблю "Індепендьєнте". Коли вони вилетіли, то я навіть думав про повернення. Хотілося їм допомогти. Я думав про такий варіант, однак мій агент сказав, що в такому випадку "Манчестер Сіті" нас просто вб’є», – підкреслив аргентинець.

 Нагадаємо, що Серхіо Агуеро виступає за «Манчестер Сіті» з 2011 року. До цього аргентинський форвард захищав кольори мадридського «Атлетіко». Сума трансферу Серхіо Агеуро з «Атлетіко» в «Манчестер Сіті» склала 35 мільйонів фунтів стерлінгів.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: