fbpx
Політика

Євроінтеграція України призведе до підвищення стандартів життя – Серпокрилов

 Голова Луганської обласної партії «УДАР» В’ячеслав Серпокрилов впевнений в тому, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом призведе в кінцевому підсумку до підвищення стандартів життя в Україні до рівня європейських.

«Інформація про «правила життя» в Європі найчастіше піддається спотворенню, виходячи з інтересів тих чи інших інститутів в Україні, в той час як для нормального розвитку будь-якої держави, суспільству має бути зрозумілий план розвитку країни та особистості, які його втілюють. Це дозволить українцям виробити систему ціннісних орієнтирів», – зазначив Серпокрилов.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У той же час, він звернув увагу на те, що з вини деяких політиків, сучасні європейські цінності в Україні мають виключно декларативний характер.

За його словами, держава і суспільство повинні донести достовірну інформацію про європейські цінності і полегшити перехідні процеси у свідомості суспільства. Для досягнення цієї мети, як вважає В’ячеслав Серпокрилов, слід використовувати всі сучасні глобальні тенденції у сфері комунікацій.

Читайте також: