fbpx
Новини світу

ФСВП Росії: “Поки переносити “Бутирку” не збираємося”

  Жодних конкретних пропозицій відносно переносу СІЗО-2 "Бутирка" за межі столиці Росії поки не надходило, питання "впирається в гроші". Про це повідомив глава ФСВП Росії Генадій Корнієнко сьогодні, 18 жовтня.

 Нагадаємо, що нещодавно з пропозицією перенести "Бутирку" за межі Москви, а в її будівлі зробити музей, виступив Анатолій Кучерена – член громадської палати.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 "Як тільки дана справа доходить до конкретних домовленостей, питання відразу впирається у фінанси. Потрібен час на те, щоб побудувати новий ізолятор. Потім нам потрібен час на переїзд, а також час на перепрофілювання старої будівлі "Бутирки". Вже після всього цього можна буде говорити про якийсь дохід", – заявив глава ФСВП Росії.

 Додамо, що на початку поточного року Кучерена запропонував створити в будівлі "Бутирки" музей, а сам СІЗО перенести за межі міста. За словами начальника відділу капітального будівництва та ремонту московського управління ФСВП Росії Сергія Горянікова, новий СІЗО може бути побудований за 15 кілометрів від МКАДу, однак питання упирається у фінанси.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: