fbpx
Футбол

УПЛ. Анонс 13-го туру

13-й тур української Прем’єр-ліги стартує сьогодні матчем «Волинь» – «Говерла». Зустріч пройде на стадіоні «Авангард», початок матчу о 17:00. Трансляція матчу запланована на каналі «2+2».

Суботню частину 13-го туру УПЛ відкриє матч «Іллічівець» – «Шахтар». Зустріч пройде на стадіоні «Іллічівець», початок матчу о 16:00. Трансляція матчу запланована на каналі «Футбол».

Підбере «суботню естафету» протистояння «Карпат» та «Дніпра». Зустріч пройде на стадіоні «Арена Львів», початок матчу о 17:00. Трансляція матчу запланована на каналі «2+2».

Завершить суботню частину 13-го туру матч «Ворскла» – «Металург» (Запоріжжя). Зустріч пройде на стадіоні «Ворскла», початок матчу о 18:30. Трансляція матчу запланована на каналі «Футбол».

Всі інші матчі пройдуть у неділю.

Першими зіграють «Зоря» і «Севастополь». Зустріч пройде на стадіоні «Авангард», початок матчу о 16:00. Трансляція матчу запланована на каналі «Футбол».

Після цього увазі вболівальників буде представлене київське дербі «Арсенал» – «Динамо». Зустріч пройде на стадіоні «Динамо ім. В. Лобановського», початок матчу о 17:00. Трансляція матчу запланована на каналі «2+2».

Також у неділю зіграють «Металург» (Донецьк) і «Таврія». Зустріч пройде на стадіоні «Металург», початок матчу о 19:00. Трансляція матчу запланована на каналі «Футбол».

Завершиться тур, мабуть, найцікавішим протистоянням. У Харкові пройде матч «Металіст» – «Чорноморець». Початок зустрічі о 19:30. Трансляція матчу запланована на каналі «2+2».

Нагадаємо, що зараз перше місце в турнірній таблиці утримує харківський «Металіст». Переслідують віце-чемпіонів «Шахтар» і «Дніпро», відстаючи від харків’ян на 3 очки. Однак в активі у «гірників» на 1 гру більше. Нагадаємо, що матч «Дніпро» – «Металіст» перервали з технічних причин.

Читайте також: