fbpx
Кінотеатри

Сценарист серіалу “У всі тяжки” вдячний інтернет-піратам

 Вінс Гілліган, відомий глядачам як творець телесеріалу «У всі тяжки», в інтерв’ю ВВС заявив, що саме інтернет-піратство допомогло зробити цей проект більш популярним, а також допомогло подивитися серіал величезної аудиторії.

 Звичайно, Гілліган не сперечається з тим фактом, що інтернет-піратство має як позитивну, так і негативну сторони. На думку сценариста, «незаконне розповсюдження фільмів в Інтернеті, безумовно, є проблемою, адже якби піратства не існувало, люди, що працювали над проектом, отримали б більше грошей». Але як не крути, «саме інтернет-піратство допомогло зробити бренд серіалу більш впізнаваним», адже цей багатосерійний фільм подивилися люди, які могли ніколи і не дізнатися про його існування, впевнений Гілліган.

За даними торрент-трекерів, тільки за перші 12 годин після розміщення в Інтернеті заключної серії останнього сезону серіалу «У всі тяжки» її скачали більше півмільйона людей. Як не парадоксально, але фаворитами за кількістю скачувань стали США, Австралія і Великобританія, де серіал можна було подивитися по телебаченню, тобто, – абсолютно легально.
 

«У всі тяжки»  (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: