Сталлоне розповів, як раніше ненавидів Шварценегера

 За словами Сильвестра Сталлоне, в 1980-х роках він відчував «шалену ненависть» до Арнольда Шварценегера. Про це актор розповів в ефірі телепрограми Девіда Леттермана.

 Сталлоне зізнався, що його дратував «сам факт присутності Шварценегера на планеті». Правда, ця ненависть змушувала його викладатися на повну котушку і домагатися фантастичних результатів. «З часом це змагання почало мені подобатися. Він брав більшу гармату. Я вбивав більше людей. Тоді він вбивав ще більше. Але потім він пішов у фантастику, і я в якомусь сенсі від нього відстав», – розповів Сталлоне.

 Обидва актора почали зніматися в кіно в 60-70-х роках минулого сторіччя, але весь світ заговорив про них лише в 80-х, коли на широкі екрани вийшли такі картини, як «Кобра» (1986) і ряд бойовиків про Рембо (з участю Сталлоне), а також «Термінатор» (1984) і «Коммандо» (1985) (у яких блищав Шварценегер).

Related Post

 У 90-х роках конкуренція між Слаєм і Арні ослабла, але актори ще довго не могли знайти спільної мови. Першим фільмом, в яких разом знялися обидві голівудські зірки, став бойовик «Нестримні» (2010 рік). А нещодавно глядачі побачили цих акторів у трилері «План втечі».

«План втечі». Трейлер (відео):

За матеріалами: Lenta.ru

Leave a Comment