Сергій Безруков відзначає 40-річчя

  18 жовтня знаменитий актор, народний артист Росії і художній керівник Московського обласного будинку мистецтва «Кузьменко» Сергій Безруков відзначає свій ювілей – легендарному акторові виповнилося 40 років.

Привітати Сергія Безрукова з ювілеєм квапляться як рідні та близькі люди, так і фанати, колеги і навіть політичні діячі. Так, наприклад, мер Москви Сергій Собянін вже надіслав вітання акторові. У своїй телеграмі Сергій Собянін відзначив внесок Сергія Безрукова в культурне життя Москви, похвалив його за успішне керівництво Московським обласним будинком мистецтв «Кузьменко».

Також Сергія Безрукова привітав і президент РФ Володимир Путін. У вітальній телеграмі йдеться: «Ви пов’язали своє життя з мистецтвом, відбулися як чудовий, творчо затребуваний актор. І на театральній сцені, і в кіно – вас незмінно супроводжує великий, заслужений успіх і щира любов глядачів». Володимир Путін підкреслив важливість того, що Сергій Безруков приділяє «величезну увагу багатогранній суспільній діяльності, реалізації благодійних ініціатив та проектів».

Related Post

Сергій Безруков народився 18 жовтня 1973 року в Москві в сім’ї актора і режисера Віталія Безрукова. У 1994 році Сергій закінчив Школу-студію МХАТ (курс Олега Табакова ). З 1994 року є актором Театру під керівництвом Олега Табакова. У 2010 році актор заснував антрепризний театр – Театр Сергія Безрукова. У березні 2013 року став художнім керівником Московського обласного будинку мистецтв «Кузьменко».

У кіно Сергій Безруков дебютував в 1994 році в головній ролі в картині «Ноктюрн для барабана і мотоцикла». Величезну популярність акторові принесла роль Саші Білого в серіалі «Бригада». Звання народного артиста Росії Сергію Безрукову присвоїли в 2008 році.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment