fbpx
Спорт

Рой Джонс битиметься з чемпіоном світу з боксу без рукавичок

Екс-чемпіон світу з боксу Рой Джонс (США) проведе черговий бій у грудні поточного року. Суперником 44-річного боксера стане його співвітчизник Боббі Ганн – чемпіон світу з боксу без рукавичок. Регламентом змагань передбачено проведення 12 раундів, звичайно, якщо хто-небудь з боксерів не буде відправлений у нокаут.

Востаннє Рой Джонс виходив на бій влітку минулого року. У Лодзі (Польща) йому вдалося перемогти господаря рингу Павла Глазевскі. На початку поточного року Джонс заявляв про намір зустрітися з колишнім чемпіоном світу Стівом Коллінзом (Ірландія), але цей поєдинок так і не відбувся.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Бій з Боббі Ганном стане для американського боксера 65-м в кар’єрі. Усього в активі Джонса 56 перемог (40 – нокаутом) і 8 поразок. У травні 2011 року американця зміг перемогти росіянин Денис Лебедєв.

На рахунку Боббі Ганна 28 боїв, в 21 з них він здобув перемоги (18 – нокаутом). Бої без рукавичок, в яких останнім часом бере участь Ганн, боксерськими організаціями не санкціонуються. Так що титул чемпіона світу у цьому виді спорту американський боксер присудив собі самостійно.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Боббі Ганн. Бокс без рукавичок (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: