fbpx
Шоу-бізнес

Зважені та щасливі-3. Випуск від 17.10.2013 – 8-й тиждень

  Пройшов восьмий тиждень на шоу Зважені та щасливі-3, на якому учасників чекало чергове випробування – випробування спокусами, розставанням і силою волі.

На початку тижня учасникам сказали, що хтось з кожної команди поїде додому на пару днів, в той час, як їх партнери залишаться в таборі шоу Зважені та щасливі-3. Усього десять хвилин було у команд для того, щоб визначити, хто ж поїде додому, а хто залишиться. У результаті, вибір команд був зроблений, і на кілька днів табір покинули наступні учасники : Євген Могила ( коричнева команда), Ігор Журбенко (зелена команда), Олексій Кислов (фіолетова команда), Сергій Сапон-старший (синя команда), Марина Вдовенко (рожева команда), Олександра Мостовенко (червона команда) та Марина Сачко (помаранчева команда).

Для всіх же учасників, що залишилися була можливість довести, що кожен з них представляє собою без підтримки своїх партнерів. Найскладніше було Сергію Сапон-молодшому, представнику синьої команди, адже він дуже прив’язаний до свого батька.

Перший конкурс восьмого тижня на шоу Зважені та щасливі-3 почався з того, що учасники побачили, що веде його не Олеся Жураковська, як зазвичай, а Ніна Геря – найсильніша жінка планети. Учасникам необхідно було пройти через справжнісіньке силове завдання. Учасники повинні були якомога довше тримати колони, вага яких складала 120 кілограмів. Для жінок і чоловіків вага розподілявся по-різному, по 40 і 50 кілограмів на кожну руку відповідно. Той учасник, який найдовше протримає колони, отримає цінний приз – мінус 2 кілограми до ваги своєї команди на фінальному зважуванні тижня. У той же час учасник, який програє у конкурсі, отримає плюс 1 кілограм до своєї ваги.

У цьому конкурсі перемогу здобув Олег Ожеледа, який зміг тримати колони протягом 5 хвилин. Програв ж у цьому конкурсі Сергій Сапон-молодший.

У другому конкурсі восьмого тижня на шоу Зважені та щасливі-3 учасники знову змушені були зіткнутися зі своїм страхом – страхом висоти. Необхідно було якомога довше протриматися на щиті, тримаючись руками. З кожним разом кут нахилу щита збільшувався. У цьому конкурсі той учасник, який отримає перемогу, отримає вкрай цінний приз – можливість подвоєння своєї скинутої ваги на фінальному зважуванні. У цьому конкурсі перемогу здобув представник зеленої команди Ілля Яковлєв, який і отримав можливість подвоїти свою скинуту вагу або вагу свого партнера.

Тим же учасникам, які вирушили додому, також було вельми важко, адже їм довелося впоратися із спокусами. Учасники, приїхавши додому, зіткнулися з домашньою їжею, рідними людьми і всім тим, що для них важливо. Необхідно було взяти себе в руки і не дати слабину, і, варто визнати, не всі учасники змогли з цим впоратися.

На фінальному зважуванні восьмого тижня на шоу Зважені та щасливі-3 під жовту лінію потрапила команда зелених, яка, незважаючи на можливість подвоєння скинутих кілограмів, показала найгірший результат всього третього сезону – плюс 2 кілограми. Після голосування учасники прийняли рішення, що проект Зважені та щасливі-3 на восьмому тижні має покинути Ігор Журбенко.

Читайте також: