fbpx
Право

Захист оскаржить арешт «бірюльовського вбивці»

Адвокати заарештованого напередодні Орхана Зейналова, який підозрюється у вбивстві жителя Бірюльово Єгора Щербакова, мають намір оскаржити рішення суду про ув’язнення їхнього підзахисного під варту.

Нагадаємо, цей злочин став причиною масових заворушень в цьому районі російської столиці.

Два дні тому правоохоронні органи затримали Зейналова в Коломиї, звідки він мав намір повернутися до Азербайджану, і доставили в Москву, а в четвер суд ухвалив заарештувати його до десятого грудня. У ході судового засідання Зейналов відмовився від своїх зізнань, які зробив раніше.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

"Я не згоден. Я не вбивав", – сказав він в Пресненському суді, проте суд задовольнив прохання слідства про ув’язнення Зейналова під варту. Заарештований, незважаючи на те, що десять років проживає в Росії, на другий день затримання забув російську мову і зажадав перекладача, через якого і робив свої заяви.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

У п’ятницю Пресненський суд Москви визначить запобіжний захід і для керівників овочевої бази в Бірюльово. Перед суддею повинні постати глава компанії "Нові Черемушки" Магомед Чурилов і начальник охоронного підприємства Віктор Котелевський, які були затримані правоохоронцями у справі про організацію нелегальної міграції. Їхні адвокати стверджують, що у слідства немає переконливих доказів провини підозрюваних.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: