fbpx
Політика

Займатися нелегалами в Росії буде спеціальний омбудсмен

Члени Ради з міжнаціональних відносин при президенті Росії, засідання якої сьогодні відбудеться в Уфі, мають намір обговорити з Володимиром Путіним можливість введення в країні посади омбудсмена або комісара з міжнаціональних питань та міграційної політики.

"Міграційний комісар або омбудсмен повинен підкорятися безпосередньо президентові і володіти серйозними повноваженнями з координації роботи міністерств і відомств у питанні міграційної політики. Крім того, вважаю, що йому необхідно дати повноваження з видворення нелегалів з ​​країни", – розповів журналістам автор ідеї, член ради і депутат Держдуми Олексій Журавльов.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

На думку парламентарія, саме омбудсмен зможе організувати всіх зацікавлених осіб, щоб навести порядок у міжвідомчих відносинах і тоді про результати роботи можна буде питати у конкретної особи.

Учасники засідання відзначають, що в самій раді підтримують дану ініціативу, так як тема моніторингу російських регіонів на предмет міжнаціонального миру стоїть вже давно і потрібна людина, яка буде курирувати це питання.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: