fbpx
Новини світу

ДАІ зазначає, що не встигне відремонтувати 88 дорожніх ділянок

Державна автомобільна інспекція України повідомляє про те, що не встигне закінчити ремонт на 88 ділянках дороги до настання зими. Про це йдеться у звіті на офіційному сайті ДАІ.

«За підсумками обстеження були визначені 43 ділянки автомобільних доріг на території України, де до початку зимового періоду не будуть закінчені ремонтно-будівельні роботи, а також 45 таких ділянок на вулично-дорожній мережі Києва», – наголошується в заяві Державтоінспекції.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Крім того, фахівці внесли 38 пропозицій керівництву будівельних організацій з приводу того, як потрібно провести ремонт на дорожніх ділянках, які ще не були здані в експлуатацію. Також Державтоінспекція  видала 50 приписів для встановлення спеціальних засобів для регулювання дорожнього руху, які повинні з’явитися до початку зимового періоду. Вони допоможуть попередити водіїв у випадках високого покриву снігу і заметів.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Відзначимо, 11 жовтня 2013 року повідомлялося, що Кабінет міністрів України зняв відповідальність з "Укравтодору" за дороги місцевого значення. Ремонт українських доріг особисто взяв під свій контроль глава уряду Микола Азаров.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: